Benimsin 12 Mart 2018 8.Bölüm İzle HD Tek Parça - TVT




Benimsin 12 Mart 2018 - 8. bölüm İzle

Benimsin 8. bölümü Youtube kalitesiyle ücretsiz izle en son bölüm. TVT dizisi Benimsin 8. böküm full izle. Benimsin 8. bölüm tek parça izle. Benimsin 8. bölüm hd 720p izle. Benimsin 8. bölüm fragmanı izle. Kanal7'nin her gün ekranlara gelen dizisi Benimsin 8. bölüm kesintisiz izle. 12 Mart 2018 Pazartesi yayınlanan 8. bölümü donmadan reklamsız seyret 12.03.2018 Pazartesi. Benimsin 8. bölüm dailymotion videosu 12 Mart 2018 tarihli yayını ile dizi sitesinde, tıkla ve hemen izle. Benimsin 12 Mart 2018 tek parça izle. Ücretsiz izlemek istiyorsan 8. bölüm videosunu sakın kaçırma. 8. bölüm Benimsin dizisi canlı yayın tekrar izle. Benimsin 8. bölüm özeti.

Ekranların neşesi Benimsin 12.03.2018 günkü full bölüm kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için dailymotion videosu ise dizi sitemizde. Son bölüm Benimsin 12.03.2018 canlı yayın izle, tekrar seyret. 12 Mart 2018 Benimsin TVT yayın tekrarı izle. Her bölümü ile merak uyandıran Benimsin 8. bölüm tekrar izle 12 Mart 2018 Pazartesi yutup.

Benimsin izle, Benimsin son bölüm izle, Benimsin yeni bölüm fragmanı, Benimsin kanal7 Hint dizisi izle


Kendini beğenmişliği ve hayatı ciddiye almayan tavırları ile tanınan Zain Usman Abdullah, (Harshad Arora)  Hindistanlı varlıklı bir ailenin oğludur ve Londra’da okumaktadır. Ailesinden uzakta olmanın verdiği rahatlık ile zamanının büyük bir kısmını eğlenceye ayıran Zain evlilik fikrine her zaman soğuk bakmıştır. Çünkü o her zaman ağır basan bencilliği yüzünden evleneceği kişinin dünyada henüz var olmadığını düşünür.

Bir gün Londra’daki okul müdüründen Zain’in babası Usman’a bir şikâyet mektubu gelir. Mektupta Zain’in nadiren okula geldiği ve geldiğinde derslerden çok kızlarla ilgilendiği yazmaktadır. Yazılanları okuyan Usman Bey oğlunu arayarak ondan derhal evine dönmesini ister.
Usman Bey, Zain’e bazı nasihatler verdikten sonra onu İngiltere’den çağırmasının asıl sebebi Bhopal’de yaşayan yeğeni Aaliya’nın düğününe giderek onun için aldığı hediyeleri teslim etmesidir. Zain bu teklifi kabul etmez çünkü o yaklaşan yeni yılı en yakın arkadaşları ile birlikte Bangkok’ta kutlamaya hazırlanmaktadır. Ancak inatçı tavrını sürdüren Usman Bey, oğlunu Bhopal’e gönderebilmek için kredi kartlarını iptal eder, banka hesaplarını kapattırır.

Bhopal’e gitmeye mecbur kalan Zain oraya vardığında Aaliya’yı tanıyabilmek için onun Facebook profiline göz atar. Zain, kuzeninin zamanla nasıl serpilip genç ve güzel bir kadın olduğunu görünce çok şaşırır. İstemeyerek yola koyulan Zain’in çıktığı bu yolculuk onun hayatını değiştirecektir.
Aaliya Abdullah (Preetika Rao) ise Zain’in tam tersi bir karaktere sahiptir. O ailesi ile birlikte yaşayan değerlerine bağlı, iyiliğin erdemine inanan, dinine bağlı iyi yürekli biridir. Evlilik çağına gelince Zişan adlı bir genç ile nişanlanan Aaliya, yaşanan bazı sorunlar yüzünden onu hiç görememiştir. Ailesi Aaliya ve Zişan’ın düğünü için hazırlıklar yapmaktadır.

Usman Bey oğlunu gönderdikten sonra onu tanımaları için Zain’in bir resmini Bhopal’deki akrabalarına gönderir. Büyük bir tesadüf eseri aynı günlerde Zişan da Aaliya’nın kendisini görmesi için bir fotoğrafını göndermiştir. Aaliya’nın kız kardeşi onun utangaç biri olduğunu bildiği için fotoğrafı Aaliya daha fotoğrafa bakamadan elinden kapar ve ona şaka yapmak ister. Ancak Aaliya’nın kısa sürede pes etmesinin ardından kız kardeşi Zişan’ın fotoğrafını masada duran Zain’in fotoğrafının üzerine koyarak oradan ayrılır. Nişanlısını ilk kez görecek olmanın heyecanı ile fotoğrafların yanına giderken pencereden esen rüzgâr Zişan’ın fotoğrafını yere düşürünce Aaliya, Zain’in fotoğrafını eline alır. Zain’i nişanlısı zanneden Aaliya onu çok beğenir.

Diğer yandan Zişan da Aaliya’yı arayarak onunla yüz yüze görüşmek istediğini söyler. Aaliya bu teklifi kabul ederek buluşacakları yere gitmek için yola koyulur. Yaşananlardan habersiz olan çoktan Bhopal’e varmıştır. O, halasının evine gitmek üzereyken yolda tesadüf eseri Aaliya’yı görünce kuzenini takip etmeye karar verir. Aaliya buluşma yerine vardığında Zain de yanına gelir. Zain’i nişanlısı sanan Aaliya utancından bir süre konuşamazken Zain ise bu duruma bir anlam veremez. Daha sonra Zain ona üstü kapalı bir şekilde babası Usman Bey’in gönderdiği hediyeleri kabul edip etmeyeceğini sorar ancak o Zişan zannettiği kuzeninin kendisine telefonda konuştukları gibi evlilik teklif ettiğini zannederek ona evet der.

Zain kısa bir süre sonra Aaliya’nın kendisini nişanlısı Zişan ile karıştırdığını öğrenir ancak fırsat eline geçmişken kuzenine karşı bir oyun oynamak ister. Böylece Zain ve Aaliya’nın tutku ve nefret dolu aşk hikâyesi başlamış olur.

Benimsin (Beintehaa) Künye:
Yönetmen: Maan Sinh Minku, Ankur Bhatiya
Oyuncular:  Harshad Arora, Preetika Rao,
Yapım Yılı: 2013
Dil: Hintçe
Ülke: Hindistan
Tür: Romantik
Senaryo: Sonali Jaffer
Diğer Adları: Extremity, Limitless, Without Boundaries

Benimsin (Beintehaa) Karakter Analizi
Aaliya Ghulam Haidar, Aaliya ailesi ile birlikte Bhopal’da yaşayan Müslüman bir kızdır. O değerleri ve ilkeleri olan maneviyata önem veren bir kişiliğe sahiptir. Aaliya’nın yaşamını ailesi ve kuzenleri oluşturmaktadır.

Zain Usman Abdullah, Harshad Arora’ın canlandırdığı bu karakter Londra da okuyan şakacı, hayatı ciddiye alamayan ve bencil bir kişiliğe sahiptir. Kadınlar konusundaki bencilliği ile tanınan Zain henüz kendisi ile birlikte olmayı hak edecek bir kadının yaratılmadığını düşünür.
Usman Abdullah, Zain’in babası, Aaliya’nın dayısıdır. İyi kalpli bir insandır ve yeğeni Aaliya’yı da çok sever.

Ghulam Haider, Aaliya’nın babasıdır. O da Usman Abdullah gibi iyi bir karaktere sahiptir.
Şahabana Ghulam Haider, Aliya’nın annesidir. Aynı zamanda Zain’in de halasıdır.
Aayat Ghulam Haider, esas kızımız Aliya’nın kız kardeşidir.
Surraiya Osman Abdullah, Zain’in annesidir ve ilerleyen bölümlerde Aaliya’nın da kaynanası olacaktır. Eşinin aksine kötü kalpli ve aksi biridir. Aaliya’nın oğlu Zain’i hak etmediğini düşündüğü için onları ayırmaya çalışır

Almanya'dan Türk dizilerini bedava izleyin! Benimsin canlı yayın izle 12.03.18 Pazartesi. Bedava tv keyfi yaşamak için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın. Benimsin programı yayınlanan 8. bölüm tek parça ücretsiz izle 12.03.18 Pazartesi. Benimsin dünkü en son bölümde neler oldu? Benimsin bugünkü bölüm izle 12 Mart 2018 Pazartesi. Benimsin 12.03.2018 tek parça izle. Benimsin bugünkü bölüm izle.

Vazgeçemediğiniz program Benimsin 12 Mart 2018 Pazartesi tek parça izle. 12.03.18 tarihli yayın Full bölüm videosu Kanal7'de yayınlanır yayınlanmaz reklamsız ve ücretsiz olarak televizyon dünyasından son dakika haberleri yayınlayan dizi sitemizde. Benimsin 8. bölüm full izle 12 Mart 2018 Pazartesi. Kanal7 Benimsin dizisi 12.03.18 günkü yeni bölüm burada. Benimsin 12.03.2018 tek part izle. Benimsin 8. bölüm tekrar izle 12 Mart 2018 Pazartesi. Benimsin 8. bölüm tek parça izle 12.03.2018 Pazartesi. Benimsin 12.03.18 izle en son bölüm. Benimsin bugünkü bölüm izle.

12 Mart 2018 tarihli Benimsin yayınını tek parça olarak izlemek için doğru yerdesiniz! Kanal7'nin ekranları renklendiren dizisi Benimsin'ın bugünkü bölümünde yaşananlar sadece burada. Sevdiğiniz dizisi tam kısım halinde, donmadan, kesintisiz olarak, reklamsız, parasız - pulsuz, bedava izlemek için sitemizi ziyaret edin. 12.03.2018 Pazartesi dailymotion hd videosu izle. 12 Mart 2018 Benimsin dizisinın Kanal7'de yayınlanan 8. bölümünün tamamını donmadan, kesintisiz olarak izlemek için tıklayın.

Ekranların fenomen dizisi Benimsin 12 Mart 2018 Pazartesi günkü 8. bölümü ile ücretsiz olarak dizi sitesinde, full hd seyret. Kanal7'nin reyting rekorları kıran dizisi Benimsin 8. bölümü ile burada. Benimsin yeni bölüm hd 720p seyret 12 Mart 2018 Pazartesi. Kanal7 Benimsin dizisi 8. bölüm youtube videosu tam kısım izlesene. Türkiye'den, Almanya'dan, İngiltere'den, Amerika'dan ve dünyanın her yerinden programlarımızı ve dizilerimizi ücretsiz olarak takip edebilirsiniz. Benimsin 12 Mart 2018 8. bölüm tek parça seyret. Benimsin 12 Mart 2018 full izle.

Kanal7'nin fenomen dizisi Benimsin’ün 12 Mart 2018 Pazartesi günkü bölümünü ücretsiz izleyin. Benimsin yeni bölüm tanıtımını izlediniz mi? Benimsin 12 Mart 2018 Pazartesi günü reyting sonuçları nedir? Benimsin 12.03.2018 full bölüm hd seyret son bölüm.

Kanal7'nin sevilen dizisi Benimsin'ın 12.03.2018 Pazartesi günkü 8. bölümünün full videosu sitemizde, şimdi tıklayın ve tek parça halinde izleyin. Benimsin dizisi 12.03.2018 günü ne kadar izlendi? Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Televizyonun merak uyandıran yapımı Benimsin 8. bölüm tek part izle 12 Mart 2018 Pazartesi. Benimsin 8. bölüm tek parça izle, dailymotion hd 720p videosu dizi sitemizde. İzlemediyseniz sayfamızda yer alan Youtube videosuna göz atın. Benimsin 12 Mart 2018 Full izle, 12.03.2018 tek parça izle, 12.03.18 tek part izle dailymotion.

Yorum Gönder

0 Yorumlar



Türk dizileri, Hint dizileri, Kore dizileri, gündüz kuşağı programları, kadın programları, magazin sohbet programları ve sağlık programları yayınlayan online dizi sitemizden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Sevdiğiniz yerli dizilerin tek parça halinde yayınlanan full hd 720p kalitesindeki en son bölümlerini ve yeni bölüm fragmanlarını Türkiye'nin en güncel dizi sitesinden reklamsız ve kesintisiz izleyin. Bilgisayardan, tabletten ve cepten dizi seyretmenin keyfine bizimle varın...

DİĞER DİZİ SİTELERİMİZE GÖZ ATTINIZ MI?

Son Bölüm İzle Full Dizi | Tek Parça Full HD TV İzle | Son Bölüm Tek Parça Full HD | Tek Parça İzle Full

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul; Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta ve Yeni Bir Ben; Show Tv ekranlarında yayınlanan Gelin Evi ve Zahide Yetiş'le; TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım; Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var ve Söylemezsem Olmaz; Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif, İkimizin Yerine, Sev Yeter, Ömre Bedel ve Ah Kalbim dizi ve televizyon programlarını sitemizden online seyredebilirsiniz... İnternetten dizi izlemeyi seviyorsanız Netflix, Puhu Tv, Blu Tv, Acunn.com, İzle7 ve Bein Connect gibi platformlara göz atmayı ihmal etmeyin...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul; Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta ve Yeni Bir Ben; Show Tv ekranlarında yayınlanan Gelin Evi ve Zahide Yetiş'le; TV8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde ve Gel Konuşalım; Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var ve Söylemezsem Olmaz; Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet; Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif, İkimizin Yerine, Sev Yeter ve Bir Tutam Aşk dizi ve televizyon programlarını sitemizden online seyredebilirsiniz... İnternetten dizi izlemeyi seviyorsanız Netflix, Puhu Tv, Blu Tv, Acunn.com, İzle7 gibi platformlara göz atmayı ihmal etmeyin...

TELİF İHLALİ HAKKINDA: Dizi ve program videoları yayınlayan sitemiz hiçbir videonun yükleyicisi değildir, 5651 sayılı kanunda tanımlandığı şekilde yer sağlayıcı olarak faaliyet yürütmektedir. Yayınladığımız dizi ve program videolarını, bölüm fotoğraflarını, bölüm özetlerini ve diğer tüm içerikleri tv kanalları ve programların resmi İnternet siteleri ile Youtube ve Dailymotion kanallarından temin etmekteyiz. Bunun yanı sıra mail.ru, ok.ru, vk.com gibi video paylaşım sitelerinden de faydalanmaktayız. Dizi sitemiz uyar-kaldır prensibi ile çalışmaktadır. Hak sahibiyseniz, telif hakkı içeren yayınların kaldırılması için lütfen canlidizihdizle@gmail.com adresine mail atınız.

Dizi İzle, Son Bölüm İzle, Program İzle